Meny

La deg friste

I vår fine café kan du nyte alt fra store nystekte boller og deilige kaker til lunsjer i forskjellige varianter. Vi serverer også nordnorsk nybrent kaffe og forfriskende kalde drikker. Som catering kan vi levere alt i vårt sortiment – om det er til firma eller privat. Tapasen vår er blitt kjempepopulær og den kan du bestille om du skal kose deg litt ekstra.

Kaker à la Bakerinnen

Trenger du kake? Kanskje til bursdag, konfirmasjon, 17-mai, bryllup eller noe annet som bør feires? Hos oss kan du bestille kaker til alle anledninger! Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.

Bestill kaker
Bilde av lunsj fra Bakerinnen. Foto

Lunsj à la Bakerinnen

Unn deg og kollegaene dine en god og velsmakende lunsj. Hos oss kan du bestille spennende, smakfulle og fristende lunsj- og småretter til både hverdag og spesielle anledninger. Perfekt for bedrifter, møter, seminarer og lignende.

Bestill lunsj

Tapas à la Bakerinnen

Vil du ha et skikkelig godt og spennende måltid med noe for enhver smak? Da kan tapas være et ypperlig alternativ! Vi lager deilig tapas som vi server i boller og på fjøler som er med på gi et innbydende utrykk. Tapas kan serveres i små og uformelle settinger, samtidig som det er perfekt selskapsmat.

Bestill tapas