Teamet vårt

Bilde av Camilla Johansen. Foto

Camilla

– Daglig leder –

Camilla er eier og the old lady. Hun gikk med bakeridrøm i mage år før det ble bolle i magen av drømmen og bakeriet så livets lys 15. Oktober i 2014. Med pågangsmot og iver har hun bygget stein på stein, og utviklet bakeriet til det det er i dag. Hun elsker frodig, syndig og raus bakst. Hun er opptatt av samtalen over bordet og at de gode stundene deles med mat, latter og det å dele. Favorittene til henne er sjokoladekaker og ovnsbakte ostekaker, men hun er også svak for friske syrlige saker.

Lisa

– Konditorlærling –

Lisa er vår kondtiorlærling. Hun har hatt praksis hos oss som førte henne inn på konditorveien og tilbake til oss som lærling. Lisa går under navnet Flittigelisa, hun får ting gjort og arbeidsmoralen er stor. Hun elsker sjokolade og er liten feinsmecker. Hun liker rett og slett alt kakeverden har å by på og men saker med sjokolade er nok toppfavorittene.

Tekst mangler
Tekst mangler

Mehdi

– Lærekandidat –

Mehdi er lærekandidat i bakerfaget. Han er opprinnelig fra Afghanistan men har kommet til Norge som tenåring hvor han har tatt mulighetene han har fått, og er nå på vei inn i bakerfaget. Han er veldig god på brødbakst og hvetebakst, veldig interessert i de forskjellige teknikkene som skaper forskjellig utrykk og utseende på bakervarene. Favoritten til Mehdi er nystekte nanbrød og varm kanelsnurr.

Frida

– Konditor –

Frida er vår svenske tjei som er et arbeidsjern av dimensjoner. Hun er utdannet glassblåser men måtte slutte med det, og valgte da konditor som fag. Hun har gått på et konditorakademi i Sveits og hatt praksis ved dessertavdelingen på en stor restaurant i Tyskland. Hun kom hit en snøfull dag og skulle være i 10 måneder som er blitt til to år. Hun baker og lager alle våre saker, og hennes favoritt er ting med toscacrumble på, eplekaker og gulrotkaker.

Tekst mangler