Camilla er eier og the old lady. Hun gikk med bakeridrøm i mage år før det ble bolle i magen av drømmen og bakeriet så livets lys 15. Oktober i 2014. Med pågangsmot og iver har hun bygget stein på stein, og utviklet bakeriet til det det er i dag. Hun elsker frodig, syndig og raus bakst. Hun er opptatt av samtalen over bordet og at de gode stundene deles med mat, latter og det å dele. Favorittene til henne er sjokoladekaker og ovnsbakte ostekaker, men hun er også svak for friske syrlige saker.
Bakerinnen er så mye mer enn bare eieren Camilla. Bakerinnen er et fantastisk team med bakere, konditorer, poteter, vaktemester, ekstrahjelper osv. Alle er vi avhengig av hverandre for at vi hver dag skal kunne fylle diskene med gode saker. Jeg er umåtelig stolt av mine kollegaer, og å gå på jobb med de er den beste arbeidshverdagen man kan ønske seg. Vi skaper, smaker, flirer og lager fine dager sammen. Alle er vi opptatt av kvalitet og handtverk, og har stor yrkesstolthet for fagene vi jobber i.
Telefon: 415 87 820
E-post: Send e-post
Bakerinnen Sentrum:
Storgata 17
9405 Harstad
Veibeskrivelse
Bakerinnen Kanebogen:
Skilleveien 5
9411 Harstad
Veibeskrivelse
Mandag 10.00-16.30
Tir-Fredag 08.00-16.30
Lørdag 10.00-15.30
Man-Fre 10.00-20.00
Lørdag 10.00-18.00
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjon om hver informasjonskapsel lagres i nettleseren din og utfører blant annet funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt.
Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden vår skal fungere optimalt, og de er derfor ikke mulig å velge bort. Denne typen informasjonskapsler gjør blant annet at nettsiden husker dine preferanser til neste gang du besøker oss.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Dette nettstedet bruker Google Analytics til å samle anonym informasjon som antall besøkende på nettstedet, og de mest populære sidene.
Å holde denne informasjonskapselen aktivert hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!