Håndverksbakeriet

Håndverksbakeriet

Kort fortalt

Bakerinnen er et lite håndverksbakeri som setter ekte og ærlig bakst høyest. Hos oss er vaniljekremen laget fra grunnen, sjokoladen belgisk og bollene er håndtrillet med ekte meierismør, egg fra bonden og helmelk i deigen. Dette gjør oss unike og vi synes det er umåtelig stas å få lov til å selge disse djævelsk gode kakene, bollene og brødene hver eneste dag. Gullkantet hverdag, det får du hos oss.

Filosofi og slagord

Vår bakefilosofi er enkel; vi har tatt ett skritt tilbake og bruker håndverk og tid for å oppnå gode resultater. Det er tidkrevende, men har alt å si for det ferdige produktet. Hos oss liker vi å servere ujålete deilige blingser, rause kakestykker og store, saftige boller. Rundt bordet skal det være lave skuldre og gjerne gode historier og ei latterkule eller to.

Vårt slagord er «her blir det andre boller» og i det legger vi at hos oss blir bollene bakt med ekte råvarer, og at det er på tide å ta tilbake håndverket fra industrien. Så den gode gamle bollen med smør og egg i får du hos oss.

TEST 2

Café og catering

I Bakerinnen-teamet er vi bakere, konditorer, lærlinger og spesial-lærte ekstrahjelper som lager bakst og serverer kunder. I vår fine café kan du nyte alt fra store nystekte boller og deilige kaker til lunsjer i forskjellige varianter.

Vi serverer også nordnorsk nybrent kaffe og forfriskende kalde drikker. Som catering kan vi levere alt i vårt sortiment – om det er til firma eller privat. Tapasen vår er blitt kjempepopulær og den kan du bestille om du skal kose deg litt ekstra.